Mark Haast wint KiNGs Night 3

Geschreven door Eric De Moor op 14 november 2023
Categorie├źn

Vrijdag 10 november, stilte voor de storm voor Brabanders. Gelukkig doen tijdens de KiNGs Nights ook heel veel schakers mee van buiten Noord-Brabant die niet 'dun ellufde van dun ellufde' met rood in hun agenda omcirkelt hebben. 27 fanatieke schakers mochten wij verwelkomen voor weer een hevige strijd om die 1ste plek.

Mark Haast vond het leuk om weer een keer mee te doen, misschien ook ter voorbereiding op zijn 32ste verjaardag die hij maandag de 13de mocht vieren. Zelfs op zijn bijna 32ste verjaardag spat het talent nog uit die jongen want hij wist met 9 uit 10 de eerste plek te bemachtigen. Op gepaste afstand wist Jordy net als vorige KiNGs Night 2de te worden. Hij heeft met twee 2de plaatsen en een 1ste plaats zijn ogen gericht op het eindklassement. 3de werd Jan Douwes, die ook een goed toernooi speelde (zoals vaker).

Mark hier 15 jaar geleden al met Bram, Niels, Cor en Anne aan het voorbereiden op zijn KiNgs Night overwinning van vrijdag.
Mark hier 15 jaar geleden al met Bram, Niels, Cor en Anne aan het voorbereiden op zijn KiNgs Night overwinning van vrijdag.

Ratingprijzen waren er voor Carlos Preuter (tot 2000!) en Jean-Paul Franssen (tot 1700). Carlos speelde een geweldig toernooi en wist in de laatste ronde Eric de Moor van het podium af te houden om zelf net een halfje tekort te komen. Dat was een extra mooie beloning geweest voor zijn sterk toernooi (zoals de laatste tijd vaker).

Wij hebben weer genoten van het toernooi en vergeet de volgende ronde niet alvast in jouw agenda te zetten, 1 december! Tot dan!