In het seizoen 2019-2020 maakte SG KiNG haar debuut in de zaterdagcompetitie. We speelden met 2 teams en behaalden maar één kampioenschap. Dit werd niet gewaardeerd door Opperkameraad en tevens Voorzitter Biemans. Een strafkamp volgde. In het seizoen 2020-2021 spelen we dus met 3 teams, 2 in de KNSB en 1 in de NBSB. Biemans eist 4 kampioenschappen, de beker, en het hoofd van Stukkenjagers op een gouden plateau versierd met vers fruit en charcuterie. Ga er maar aan staan. De vertrouwde thuishaven is Café Boulevard. Hieronder staan de teamindelingen.

KiNG 1: The Flagship

KiNG 1
Bram van den Berg

za 28nov KiNG – UVS (online) met live commentaar (twitch)

Nadat onze broeders waren uitgedaagd door EGS en daar een puike match op de mat legden, dachten wij…dat willen wij ook proberen. Vandaar dat op zaterdag 28 november KiNG en UVS een oefenmatch spelen over 8 borden, online op lichess 12:00-14:00. Sommige mannen van het eerste hadden zich mogelijk een

Lees verder

KiNG 2: The Submarine

KiNG 2
Erik Biemans

REMATCH!

We zijn uitgedaagd voor een rematch door EGS. Na de klinkende overwinning van een paar weken terug spelen we zaterdag 21 weer een match op chess.com. Deze keer 8 tegen 8. Je kunt vanaf 14.00 uur genieten van het spektakel door mee te doen met de online bijeenkomst via Teams.

Lees verder

KiNG 3: The Destroyer