Aanstaande vrijdag is het alweeeeer de laatste vrijdag van de maand en dat betekent dat het weer tijd is voor de maandelijkse online masterclass. Deze keer biedt Norbert Harmanus zijn diensten aan vanaf 20.00 uur. En daar maken wij natuurlijk graag gebruik van!

 

Persoonlijkheidsprofielen

Norbert geeft niet de typische schaakmasterclass, maar hij neemt ons mee in de wondere wereld van persoonlijkheidsprofielen. Ben je meer extravert of introvert? En doe je vooral dingen op basis van gevoel of logica? Uiteraard maken we tijdens de masterclass de verbinding met schaken. Wat zeggen jouw voorkeuren over je schaakstijl? En speelt je tegenstander nou om te winnen of wil hij vooral niet verliezen? Vragen waar we uitgebreid op ingaan vrijdag. Dit is de link voor de masterclass.

 

Doe zelf de test!

Als je het leuk vindt, kun je voor de masterclass een gratis vragenlijst invullen. Dat kan via deze link. Je krijgt dan een eigen profiel, met van die prachtige kleuren.

 

En verder

…wordt de masterclass deze keer niet opgenomen.

…stelt Norbert aan het einde van de presentatie Norbert de presentatie beschikbaar voor iedereen die nog even op zijn of haar gemak de materie wil doornemen.

 

Het belooft een interessante avond te worden. Dus hopelijk allemaal tot vrijdag 20.00 uur via Zoom!


1 reactie

twanburg · 28/04/2021 op 14:51

De ondersteunende pragmaticus moet zelf aan de bak vrijdagavond!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.