Tripolair vloog afgelopen afgelopen zondag bij de laatste teambattle uit de startblokken en had deze goede vorm meegenomen naar het ‘trailpark’.

Woensdag, na dagen van regen, snapten de goden ook dat zo gauw het 15:00 dreigt te worden de buien plaats moeten maken voor zonneschijn.
En zo geschiedde, op een kletsnat spoorpark werd in alle rust een doekje gepakt door Wallie666 om het bord vast optimaal in gereedheid te brengen voor deze gedenkwaardige middag (wist hij veel).

Nuttigend aan zijn eerste biertje kwam Bert van den Barg aka ‘Tripolair’ aangesjokt, tasje bij,stukjes en klok erin, flesje halfvolle melk en wat spa citroen. Bart was op een missie.

Niks bleek inderdaad minder waar, nadat Wallie666 werd opgeknoopt gingen ook gevestigde namen als Roel ‘zeverzak’ Romanesco en Frans ‘mazoetan’ Konings onder het juk van een werkelijk ontketende Bart door.

Hij had zelfs nog tijd voor een kiekje.

Daar had hij mogelijk beter niet kunnen doen, alhoewel ging onze Bert nou ook dwars door Bob ‘don Barzini’ ‘ik praat dus ik besta’ Jansen heen?

We komen erin op het volgende moment, waarbij Bert de witte kleuren verdedigt. Al vraag ik me af of verdedigen wel in zijn woordenboek staat. Met een tijdstand van 1:37 tegen 1:44 voor een Bob ‘handen in het haar’ Jansen

Onze Bert is wars van veel dingen, vrijpionnen? Veilige koningsstelling? Coördinerende stukken? Tijdgebruik? Bert zegt Td6!! Hier met je paard Bob ‘wat ben je stil’ Jansen.

Bob gaf zijn beste toneelstuk ten beste (waarom geen man die het weet), maar kwam na 6x hoofdschudden  bijna zijn paard aangeraakt te hebben toch met een fabuleuze torenzet.

Wat een club wat een spelers, volgende week, same time, same persons, everybody invited, meet us in the ‘Tripolairpark’   ‘Trailpark’

Categorieën: On tour

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.