TIEN! TIEN! TIEN!

Ik kan me nog goed herinneren dat het werd gezongen in het stadion in 2010. Nu ruim 10 jaar later gaan we alweer voor de 10e keer op rij op snelschaken op Lichess. We zijn begonnen op de donderdag en daarna geswitcht naar de vrijdag. En omdat het een speciale editie is, gaan we ook iets anders doen dan normaal. Geen Arena, maar good old Zwitsers. In 15 ronden maken we uit wie dé beste KiNG Keres speler is van dit moment. En daarna gaan we uiteraard weer bullet spelen. Ook dit doen we 15 ronden Zwitsers. Gewoon om te kijken hoe dat eigenlijk bevalt.

Niemand minder dan schaakcoach David van Kerkhof vergezelt veurzitter Biemans op vrijdagavond om live commentaar te geven bij de twee toernooien. We verwachten diepgaande gesprekken, scherpe discussies en veel kroegpraat. Doe dus mee en schakel om 20.00 uur op SG KiNG TV op Twitch!

 

Aanmelden voor de toernooien kan via onderstaande links. Je wordt dan gevraagd om lid te worden van het team KiNG Keres. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de opgave met mat in één goed invullen.

 

KiNG Keres Blitz om 20.00 uur

KiNG Keres Bullet om 21.45 uur

Categorieën: Online

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.