Door Corona is er een einde gekomen aan de KiNG’s Nights van dit seizoen. Helaas kunnen we het seizoen niet afmaken in Boulevard Café. Jammer, want dat hadden we als gezellige schaakvereniging natuurlijk graag anders gedaan. We hebben erover nagedacht om online de vrijdagavonden door te zetten, maar dat doen we in ieder geval niet voor de eindstand. We hebben online wel activiteiten, maar die tellen dus niet mee voor de eindstand van de KiNG’s Nights.
Omdat het seizoen niet af is, hebben we besloten om aangepaste prijzen te geven aan de top-3 van de A- en de B-poule. De ‘eindstand’ staat op de website: https://www.sgking.nl/kings-nights/
Wat doen we met de prijzen?
De hele top-3 krijgt een gratis dubbellidmaatschap ter waarde van €50! Hiermee kun je gratis deelnemen aan de KiNG’s Nights van komend seizoen en mag je meedoen met de seizoensafsluiting in 2021.
Jammer dus dat we het seizoen niet hebben kunnen afmaken, maar we hopen de top-3 zo toch een beetje het gevoel van een overwinning te geven.
Hopelijk tot snel in Boulevard en uiteraard online!
Je kunt deelnemen aan ons team op Lichess: https://lichess.org/team/sg-king. Aanstaande donderdag hebben we weer onze KiNG Keres Blitz om 20.00 uur en Afterbullet om 22.10 uur.
Categorieën: KiNG's Nights

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.