tournament

dagen
uren
minuten
seconden

Informatie

Op zaterdag 1 augustus mogen we EIN-DE-LIJK weer snelschaken. Dit keer doen we dat in het mooiste park van Tilburg, het Spoorpark. Jazeker, het park waar elke week bepaald wordt wie KiNG of the Trailpark is vormt het decor van de comeback van offline snelschaken in Tilburg! Het speeltempo is 5 minuten p.p.p.p.

Er is plek voor 36 deelnemers, dus ben er snel bij. Aanmelden op de dag zelf is niet mogelijk. Uiteraard houden we ons aan de regels van de overheid, dus we vragen je om alleen te komen als je geen klachten hebt.


Meer informatie over het Spoorpark (locatie en horeca) vind je hier.

We spelen vanaf 11.00 uur één voorronde in meerdere groepen (afhankelijk van het aantal deelnemers). En rond de klok van 14.00 uur zijn de finalegroepen. Dan maken we uit wie snelschaakkoning van het Spoorpark 2020 wordt!

Vanaf 10:30 zijn de deelnemers van harte welkom om binnen/buiten te vallen.

Inschrijfgeld is €5. Prijzen zijn in natura. Je kunt meedoen door je van tevoren aan te melden via het formulier hiernaast.


Inschrijfgeld overmaken kan via deze link.

 1. Rob Bakels
 2. Bart van den Berg
 3. Bram van den Berg
 4. Joost van den Bighelaar
 5. Mark Clijsen
 6. Erik-Jan Colijn
 7. Eric van Dongen
 8. Jan Douwes
 9. Bjorn Fokker
 10. Youri Gerritse
 11. Anne Haast
 12. Koen Haast
 13. Mark Haast
 14. Ruben Hooghwerff
 15. Geert van Hoorn
 16. Cees IJzermans
 17. Bob Jansen
 18. Thomas Kaufmann
 19. Wilfried van de Kimmenade
 20. Coen Klaassen
 21. Stefan Kuipers
 22. Frank Lambregts
 23. Fons van Leersum
 24. Rick van Loy
 25. Toon Mentink
 26. Eric de Moor
 27. Sjoerd van Roon
 28. Mathieu Roskam
 29. Jordy Schouten
 30. Thomas Tepe
 31. Frank Vennix
 32. Dewi Vermeulen
 33. Bo de Veth
 34. Dick Vliek
 35. Johan Wuijts

Inschrijven

On tour
Bob Jansen

‘Wallie666’ nieuwe KiNG of the Trailpark

‘Wallie666’ was gisteren niet te houden tijdens het zomerschaak in het Spoorpark. Hij onttroonde ‘TheSchout’ als ‘KiNG of the Trailpark’. Zelfs in een tweede vierkamp kwamen gevestigde snelschaakkanonnen als ‘Tripolair’ en ‘DonBarzini’ niet aan scoren toe; Wallie won alle mini-matches overtuigend. Daarmee won hij een Affligem Blond en eeuwige roem.

Lees verder
On tour
Bob Jansen

KiNGs@Spoorpark

Woensdagmiddag schaken in het park, het dreigt een zekerheidje te worden. Gisteren trokken Jordy, Bert, Roel en Bob naar het Spoorpark om daar gebruik te maken van de aanwezige schaaktafels. De vierkamp werd glansrijk gewonnen door Jordy, die de aanwezigen daarna trakteerde op een uitgebreide uiteenzetting ‘Hoe raak in mijn

Lees verder
On tour
Bob Jansen

KiNG on Tour: Cannes

“Een gifbeker is ook een beker.” KiNG-leden Niels O. en Bob J. (aangevuld met Paul Keres-prominenten Jan Jaap J. en Evert R.) togen afgelopen week naar het zonnige Cannes om daar onder het mom van een “schaaktoernooi” een week weg te mogen zijn van moeder de vrouw. Er zijn slechtere

Lees verder