tournament

dagen
uren
minuten
seconden

Informatie

Op zaterdag 1 augustus mogen we EIN-DE-LIJK weer snelschaken. Dit keer doen we dat in het mooiste park van Tilburg, het Spoorpark. Jazeker, het park waar elke week bepaald wordt wie KiNG of the Trailpark is vormt het decor van de comeback van offline snelschaken in Tilburg! Het speeltempo is 5 minuten p.p.p.p.

Er is plek voor 36 deelnemers, dus ben er snel bij. Aanmelden op de dag zelf is niet mogelijk. Uiteraard houden we ons aan de regels van de overheid, dus we vragen je om alleen te komen als je geen klachten hebt.


Meer informatie over het Spoorpark (locatie en horeca) vind je hier.

We spelen vanaf 11.00 uur één voorronde in meerdere groepen (afhankelijk van het aantal deelnemers). En rond de klok van 14.00 uur zijn de finalegroepen. Dan maken we uit wie snelschaakkoning van het Spoorpark 2020 wordt!

Vanaf 10:30 zijn de deelnemers van harte welkom om binnen/buiten te vallen.

Inschrijfgeld is €5. Prijzen zijn in natura. Je kunt meedoen door je van tevoren aan te melden via het formulier hiernaast.


Inschrijfgeld overmaken kan via deze link.

 1. Rob Bakels
 2. Bart van den Berg
 3. Bram van den Berg
 4. Joost van den Bighelaar
 5. Mark Clijsen
 6. Erik-Jan Colijn
 7. Eric van Dongen
 8. Jan Douwes
 9. Bjorn Fokker
 10. Youri Gerritse
 11. Anne Haast
 12. Koen Haast
 13. Mark Haast
 14. Ruben Hooghwerff
 15. Geert van Hoorn
 16. Cees IJzermans
 17. Bob Jansen
 18. Thomas Kaufmann
 19. Wilfried van de Kimmenade
 20. Coen Klaassen
 21. Stefan Kuipers
 22. Frank Lambregts
 23. Fons van Leersum
 24. Rick van Loy
 25. Toon Mentink
 26. Eric de Moor
 27. Sjoerd van Roon
 28. Mathieu Roskam
 29. Jordy Schouten
 30. Thomas Tepe
 31. Frank Vennix
 32. Dewi Vermeulen
 33. Bo de Veth
 34. Dick Vliek
 35. Johan Wuijts

Inschrijven

On tour
Bob Jansen

Parkschaak: Romanesco steelt de show

‘De Parel van het Spoorpark’ Er werd woensdagmiddag weer volop geschaakt in het Spoorpark. Oude getrouwen ‘Wallie666’, ‘Mazoetan’, ‘Tripolair’ en ‘DonBarzini’ gaven weer acte de presénce, deze week aangevuld met een Stukkenjagers-delegatie in persoon van voorzitter Wil Wouts en Bert Wels. Maar het was iemand anders die de show stal:

Lees verder
On tour
Jordy Schouten

“Jansen zit weer eens op zijn praatstoel”

Het was weer zover, KiNG was weer aanwezig in het spoorpark. Met de week komen er extra schakers en kibitzers bij, deze woensdag waren het IM Stefan Kuipers en WGM Anne Haast die ons kwamen vergezellen. Waar eerst nog volop zon aanwezig was, trokken de wolken over toen verschillende clashes

Lees verder
On tour
Bram van den Berg

Wallie666 en Mazoetan de koning te rijk in het trailpark

Zaterdag 1u stond genoteerd, gerenommeerde spelers als TheSchout en DonBarzini waren nog niet bijgekomen van de slachting afgelopen woensdag dus hadden andere afspraken. Werken aan hun comeback, of het met een 1 stappenplan te behalen is? Woensdag geven we ze weer een kans. De veurzitter DJ Ebi was overgekomen uit

Lees verder