Ieder jaar is het de Rabobank die een mooi initiatief opzet om alle aangesloten clubs een steuntje in de rug te geven. 3 weken lang (4-26 september 2023) mogen alle Rabobank leden stemmen op de clubs die zij graag ondersteunen. Elke stem levert hiermee een bedrag op voor de club. Voorgaande jaren heeft SG KiNG hier ook aan meegedaan en leverde elke stem al bijna €10 op!

Het zou de club dus daarom ook enorm helpen als jullie op SG KiNG stemmen! We vragen jullie dan ook om te stemmen op de club, maar ook mensen om je heen te vragen onze club te helpen! Denk aan vrienden, familie, buren etc. Alle hulp kunnen we goed gebruiken om weer een mooi aantal toernooien te organiseren dit jaar!

Een aantal vereisten om te mogen stemmen:

  • Je bent lid van de Rabobank. Wanneer je een rekening hebt kan je gratis lid worden en kan je deel uit maken van dit soort acties. Los van dit heeft het dus altijd voordelen als je al bij de Rabobank bankiert. Voor diegene die al bankieren bij de Rabobank, maar geen lid zijn: Meld je aan: https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden. Dit kan overigens ook redelijk eenvoudig via de Rabo app.
  • Je bent aangesloten bij de Rabobank in regio Tilburg en omstreken. Hieronder vallen de gemeentes Tilburg, Goirle, Rijen en Dongen.

Als je aan bovenstaande twee punten voldoet dan mag je stemmen om je favoriete vereniging in Tilburg en omstreken. Wat voor jullie natuurlijk SG KiNG is! Je mag in totaal 3 stemmen uitbrengen, dus ook andere verenigingen kan je nog ondersteunen!

Jullie kunnen je stem uitbrengen via de volgende link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

We rekenen op jullie steun!

Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.