Het is weer zover, SG KiNG gaat weer parkschaken! Op zaterdag 16 juli organiseren we net als in 2020 en 2021 een snelschaaktoernooi in de buitenlucht, in het Spoorpark te Tilburg, naast het prachtige centraal gelegen restaurant T-huis.

In het mooie park naast het station van Tilburg spelen we een voorronde (7x 10-kamp) en een finalepoule (5x 14-kamp) met het tempo 5+0. Het inschrijfgeld is €5 en er zijn voor de top 3 van alle poules allerlei prijzen in natura te winnen. Het toernooi begint om 11.00 uur (aanmelden kan vanaf 10.30) en is om 17.00 uur afgelopen.

De locatie is goed te bereiken per auto (parkeergarage de Knegtel) en het openbaar vervoer (Spoorpark ligt naast het station). Wegens grote interesse hebben wij het aantal plaatsen nogmaals verhoogd, naar 70 deelnemers, en natuurlijk maken we bij het toernooi gebruik van extra tafels voor liefhebbers die gewoon een potje willen schaken.

Update 12 juli: Als de 70 deelnemers bereikt zijn starten wij een reservelijst voor het geval wij afmeldingen krijgen. Meld je dus vooral nog aan!

Aanmelden kan bij Eric de Moor (voorzitter@sgking.nl) onder vermelding van je naam en of je al betaald hebt. Na het aanmelden vragen we jullie het inschrijfgeld te betalen via het volgende betaalverzoek:

Betaalverzoek Spoorpark 2022

Deelnemerslijst is hier te vinden: Deelnemerslijst

Een sfeerimpressie van het Summer Tournament 2020:
0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.