We zijn bijna aan het einde gekomen van de zomerreeks ‘Vijf jaar SG KiNG’. Maar we moeten het natuurlijk eerst hebben over de avondcompetitie.

 

– Onze bron voor gratis DGT’s

Misschien was het wel zo leuk geweest als we niet aan de avondcompetitie mee hadden gedaan puur uit eigen belang. Het bestuur leek het wel de makkelijkste manier om een aantal digitale klokken te winnen. Veldmaarschalk De Veth moest er op toezien dat er binnen 3 seizoenen minimaal 8 klokken gewonnen zouden worden. ‘Zelfs Stevie Wonder ziet dat dit gaat lukken!’ was een gevleugelde uitspraak van De Veth. Kijk even mee naar de volgende lijstjes.

KiNG A (2014-2015)

KiNG A (2015-2016)

KiNG B (2015-2016)

De Veth in SG KiNG uniform

Helaas zijn door een gigantische brand in de archieven van de NBSB de overige einduitslagen verloren gegaan van de avondcompetitie. Maar we kunnen met zekerheid vaststellen dat de extern teamleider nimmer heeft gefaald. Dit ondanks continu tegengewerkt te worden door Mark Haast. De man smeerde Bo niet alleen een erg onterechte 0 aan in de avondcompetitie, hij laat zich ook lenen voor de meest misselijkmakende fotoshoots.

Mark Haast a.k.a Master Beer

Inmiddels spelen we met 3 avondteams in 3 verschillende klassen. We hebben een fantastische melange van schakers. Jong en oud. God en halfgod. Man en euhm….jongetjes. Met de locatie en de spirit in de groep zit het wel goed. Soms schrijft er iemand een verslag waarbij het bestuur denkt ‘dit artikel gaat harder gecensureerd worden dan een tepel op Amerikaanse TV!’ Daar heb je het als volwassen mannen dan met elkaar over en dan blijkt uiteindelijk dat er weinig meer geschreven wordt. Misschien dat deze en/of gene in de toekomst nog terug komt op dit besluit. Want het is toch heerlijk om alle frustratie van een avond schaak van je af te schrijven.

Nou Jos als dat geen neuken wordt dan weet ik het ook niet meer

Categorieën: Algemeen