Op zaterdag 1 juli is de 6e editie van het LBV Nederlands Kampioenschap Lightning Chess in het Koning Willem II Stadion in Tilburg! Na jaren van afwezigheid is eens van de snelste toernooi in Europa terug!

Bij het officiële Nederlands Kampioenschap Lightning Chess spelen maximaal 160 schakers 43 partijen in een zeer snel tempo. Dit jaar hebben we echter een licht aangepast speeltempo. Om het 150-jarig jubileum van de Schaakbond te vieren hebben we besloten het speeltempo te verhogen naar twee en een halve minuten per persoon (150 seconden).

Eerst spelen we vier achtkampen en op basis van die 28 partijen worden finalegroepen ingedeeld waarin iedereen nog eens 15 partijen speelt. De winnaar van de kroongroep mag zich officieel Nederlands Kampioen Lightning Chess noemen en ontvangt 500 euro aan prijzengeld.

Deelname kost slechts €20 en daar krijg je een hoop voor terug. Buiten de deelname krijg je namelijk ook een geheel verzorgde luxe lunch door Bonheur Horeca. GM’s hoeven geen inschrijfgeld te betalen.

Uiteraard zijn er ook flinke prijzen te verdienen. Kijk op de website wat er allemaal te verdienen valt! Vanaf vandaag is de inschrijving officieel geopend! Het maximum is dit jaar gesteld op 160 deelnemers. Voorkom teleurstelling en wees er snel bij!

Datum: 1 juli 2023
Locatie: Koning Willem II stadion, Tilburg
Tempo: 2,5 minuten p.p.p.p.
Partijen: 43
Inschrijfgeld: €20


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.