Afgelopen vrijdag begon SG KiNG het seizoen met het traditionele Tilburgse Snelschaakkampioenschap. 33 mannen en vrouwen gingen de strijd met elkaar aan om de titel binnen te halen, maar deze werd uiteindelijk gewonnen en geprolongeerd door Max Warmerdam.

De stand doet vermoeden dat het nooit spannend is geweest, maar zo had Max in het onderling duel met Stefan Colijn (nr 2.) het erg zwaar. Ik heb zelf mogen vernemen dat Stefan op ramkoers lag en er met een punt vandaan leek te gaan. Uiteindelijk wist Max het toch droog te houden en wist Stefan op remise te houden.

Verder was het vooral een mooie avond op een nieuwe locatie. Speciaal voor deze avond hadden we namelijk besloten een gastlocatie te regelen in de vorm van Café Mimi. De schakers waren de gehele avond goed gestemd omdat ze weer mochten knallen, het personeel hoefde zich geen moment te vervelen en de tap kon het nog maar net bijbenen.

Daarnaast werden er ook nog prijzen in ontvangst genomen door kampioen van de avond Max Warmerdam, nummer 2 Stefan Colijn en nummer 3 Mark Timmermans.

De ratingprijzen gingen deze avond naar Stefan Hess (<2000), Carlos Preuter (<1800) en nieuwkomer Maykel van Rijen (<1600).

De fotograaf van de dag had echter zijn lens niet vrijgemaakt en hierdoor hebben we allemaal zwarte foto’s weten te bemachtigen van deze avond.

Op 14 oktober is de volgende avond, dus noteer deze alvast in de agenda! Tot dan!

Bij deze nog wel de eindstand van de avond:

Categorieën: KiNG's Nights

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.