Een lidmaatschap van SG KiNG is niet noodzakelijk om deel te nemen aan activiteiten van SG KiNG. Niet-leden kunnen, tegen een kleine vergoeding, deelnemen aan alle activiteiten. Maar mocht je onze club willen steunen, korting willen op activiteiten van SG KiNG zoals het snelschaken of simultaans, of willen uitkomen voor onze club verwelkomen we je heel graag als lid van SG KiNG.

Een lidmaatschap van SG KiNG kost €45 per seizoen voor dubbelleden en € 85 voor hoofdleden. Je kunt dan gratis deelnemen aan de snelschaakcompetitie, de masterclasses en simultaan en je kunt uitkomen voor SG KiNG. Je kunt het lidmaatschap overmaken op rekeningnummer NL21 SNSB 0907 4328 40, ten name van H.A.M. Biemans, Rijswijk, onder vermelding van Lidmaatschap SG KiNG.

SG KiNG is aangesloten bij de Meedoenregeling van de gemeente Tilburg.

Wat is de Meedoenregeling?

De gemeente Tilburg wil dat iedereen mee kan doen aan leuke, leerzame of gezonde activiteiten in de stad. Daarom krijgen Tilburgers  met een inkomen tot 120% van het bijstandsniveau € 100 euro per persoon per jaar om leuke dingen te doen.

Er zijn ruim 150 activiteiten om uit te kiezen waaronder ook een bijdrage in het lidmaatschap van SG KiNG. Wie het beschikbare budget benut, kan dus zowel het dubbellidmaatschap (€45) als het hoofdlidmaatschap (€85) van de gemeente krijgen

Lees hier meer informatie over de meedoenregeling.

Ieder lid van de SG KiNG kan naast de reguliere verenigingsactiviteiten deelnemen aan alle wedstrijden die door of onder auspiciën van de KNSB of de NBSB worden georganiseerd.

Ieder lid krijgt zes keer per jaar Schaakmagazine gratis thuisbezorgd. Schaakmagazine is het blad van de KNSB. Het bevat achtergrondverhalen, partijanalyses en informatie over zaken die voor schaakliefhebbers interessant zijn.

Vragen over, aanmeldingen of opzeggingen graag via de secretaris van de vereniging: Erik Biemans, [email protected].

Je kunt lid worden door onderstaand formulier in te vullen.

Aanmelding Lidmaatschap SG KiNG

Velden met een * zijn verplicht.
Help Tekst