Wie zou KiNG zijn als het niet constant streeft naar nieuwe ideeën voor onze Waarde Genoten? Elk jaar doen wij onze uiterste best de kritische leden weer tevreden te stellen en ook dit jaar hebben we weer een nieuw initiatief op poten weten te zetten.

Zowaar, presenteren wij u, de KiNG Library!

Vanaf dit seizoen zullen een aantal sterrenrecensenten van ons Genootschap hun oordeel gaan geven over de nieuwste schaakboeken die op de markt komen. Een ongezouten mening gecombineerd met jarenlange ervaring en kennis zorgt ook wel voor het ideale amusement en oordeelsvorming voor de kijkers. U kunt dit nieuwe praatprogramma ook wel gaan beschouwen als het nieuwe KiNG Inside. Voorlopig moet u het nog doen met een maandelijkse show, maar we zijn nog in diepgaande gesprekken met John de Mol voor een uitbreiding hiervan.

Maar daar laten wij het niet bij! Wij geven al onze genoten ook de optie om deze boeken voor zichzelf nog eens door te nemen. Al onze leden mogen gratis alle boeken lenen die ter beschikking worden gesteld in onze KiNG Library. We hebben zelf al een beginselectie gecreëerd en deze boeken zullen aangevuld worden met elk boek dat besproken wordt in ons praatprogramma. Ben jij het na het lezen van het boek het niet eens met ons oordeel, schuif zeker in het volgende programma even aan om ook jouw mening te laten horen!

Voor al het nieuws over onze KiNG Library kunt u kijken op de volgende pagina: https://www.sgking.nl/king-library/

Categorieën: KiNG Library

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.