Afgelopen zaterdag speelden we de knockout fase voor te beker te beginnen met botwinnik en toen we die verslagen hadden Zuid Limburg van 1 tot 999.

Net als vorige keer had ik wat mannen bij mij thuis uitgenodigd om een poging te doen de dag sfeerverhogend te maken.

Dat lukte prima, de slechte woordgrappen, de sfeer, de slechte zetten, het aanmoedigen van slechte zetten waren niet van de lucht. Gelukkig speelde Clijsen strak en geconcentreerd, waardoor een nipte overwinning tegen botwinnik toch nog lukte.

Bij een 4-3 voorsprong en een totaal gewonnen eindspel voor hem vroeg Joris nog, wat moet ik doen?
Ik zeg als ik jou was zou ik winnen, maar mocht je onverhoopt verliezen dan zijn we ook door omdat jou bord afvalt.
Dat het remise werd is dan het logische resultaat.
Link naar de match: KiNG 1 – Botwinnik 1 

1,5 krat bier later stond Zuid Limburg op het menu wat voor de verandering sterk was opgekomen. Mark Haast liet zien waarom hij onze IM was en verschalkte Lennert Lennaerts met 1,5-0,5. Justin speelde met afstand de leukste match (vond iedereen behalve wss Justin) en na vele omwegen eindigde deze match in 1-1, waarbij elke andere uitslag zeker mogelijk was geweest.
Link naar de match: KiNG 1 – Zuid Limburg 1

Voor het totaal maakte het niet veel uit, aangezien Schout twee keer pakkie van Hausrath had gekregen en ook schrijvers deze wist geen resultaat te behalen tegen Christiaan Seel, hoe dat ging?

Zie zijn youtube kanaal voor niet mijn beste partijen, maar ondanks een stugge duitser heb ik toch geprobeerd er wat van te maken, dat het dan 2x deksel neus is so be it.

 

Daarna hebben we er nog een mooie middag van gemaakt met de boys en enkele van onze trouwe fans

Zo, dit was het bekerjaar, dank allen. Hopelijk kunnen we komend seizoen dan eens kijken of we 3e klasse waardig zijn achter een echt bord!

Categorieën: KNSB beker

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.