De voorbereidingen voor de Guinness Book of Records-wereldrecordpoging schaken zijn in volle gang.

Wat gaat er ook alweer gebeuren?

In het weekend van 19, 20 en 21 mei gaat SG KiNG een poging doen om in het Guinness Book of Records te komen. Niels Ondersteijn en Bob Jansen gaan namelijk proberen het Guinness World Record schaken te verbeteren. Het huidig record staat op 44 uur en 21 minuten onafgebroken achter elkaar schaken. KiNG gaat voor 48 uur. Niels en Bob zullen vrijdag 19 mei om 13.00 uur aftrappen in Café Boulevard in Tilburg, dat speciaal voor deze gelegenheid het hele weekend openblijft. Als alles goed verloopt zal de recordpoging zondag om 13.00 uur succesvol worden afgesloten. De recordpoging staat in het teken van het goede doel. KiNG gaat geld inzamelen voor COLT, een Cambodjaans-Nederlandse organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen en gezinnen in Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. De gehele recordpoging zal via een livestream op www.sgking.nl en de Facebook-pagina van KiNG te volgen zijn. Wil je ook helpen? Donaties kunnen overgemaakt worden via het rekeningnummer NL21 SNSB 0907 4328 40 t.n.v. HAM Biemans of direct via de COLT-website (www.colt-cambodia.org), beiden onder vermelding van ‘KiNG-challenge’.

Ook het Brabants Dagblad is het niet ontgaan: http://www.bd.nl/tilburg-e-o/gooi-naar-guinness-record-48-uur-aan-een-stuk-schaken-in-tilburg~aa73101e/.

Meer informatie over COLT kun je hier vinden: https://www.sgking.nl/schaken-in-cambodja-colt/ en natuurlijk op de website van COLT: www.colt-cambodia.org.

Wil je een steentje bijdragen?

Hieronder staat onze flyer en wat jij kunt doen voor deze challenge. Via het formulier onderaan de pagina kun je je contactgegevens en een bedrag achterlaten. Deze verzamelen we allemaal en zodra we de challenge voltooid hebben, krijg je bericht!

De flyer is tevens (voorkant en achterkant) te downloaden.

Doneer nu voor het goede doel!

Maakt het je niet uit of Bob en Niels het wereldrecord verbeteren en wil je sowieso doneren om COLT te helpen? Dat kan door te doneren via het rekeningnummer NL21 SNSB 0907 4328 40 t.n.v. HAM Biemans, of direct via de COLT-website (www.colt-cambodia.org), beiden onder vermelding van KiNG-challenge. 100% van de opbrengst gaat naar COLT. Echt alles? Ja, echt alles.

Wil je onze mannen eerst nog eens lekker zien ploeteren voordat je je zuurverdiende centen aan kansarme Cambodjaanse kinderen en gezinnen geeft? Je volste recht! En ploeteren zullen ze. Vul dan hieronder het formulier in. Je laat je contactgegevens en toezegging achter en wij mailen je zodra we het gehaald hebben. Je kunt het natuurlijk ook af komen geven op zondagochtend in Café Boulevard (het hele weekend open!) of overmaken zodra je ons op de livestream het record hebt zien breken (livestream te volgen via onze Facebook!).

Tevens kun je hier je persoonlijke wensen invullen, van schaken met links, tot een bepaalde opening, tot je eigen creatieve ingevingen. U vraagt, wij draaien. Wat wil je nog meer? Komt dat zien!

 

 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.