Vol goede moed vertrok ik samen met dochterlief en moeder de vrouw naar het prachtige SRNDNK voor de uitwedstrijd van het jaar tegen Gardé. De club waar ik groot ben geworden, waar ik zelf clubkampioen ben geworden en waar de liefde voor het schaken is begonnen. Hoewel we door Corona en andere omstandigheden slechts met zes spelers konden meedoen, had ik er vertrouwen in dat we met 2-6 zouden winnen. Dat is helaas niet gelukt, maar het was een close call. Want wat als…

… Bjorn zijn straalverloren opening (+10) ‘gewoon’ had gewonnen in plaats van remise had gehouden tegen Wessel V. (ooit nog getraind door uw voorzitter)?

… Frank zijn kersttrui niet had aangetrokken tegen GroenLinks coryfee Geert G.?

… Toon zijn gelijke stelling niet had omgetoverd tot een prachtige mat tegen good old Jan B. (DutchJan)?

… Barts partij langer had geduurd dan zijn reistijd tegen NBSB coryfee Albert Jan B.?

… Dewi tóch die geforceerde winnende combinatie had gevonden tegen Jimmy G.?

 

 

Nou, Gardé. Als jullie zelfs zo’n match over de streep trekken dan moet het kampioenschap dit jaar toch wel een feit worden!

 

En gelukkig was de shoarmatent Sphinx in Maarheeze gewoon open voor een heerlijke cheeseburger en een pizza calzone. Mocht je ooit in de buurt zijn en zin hebben in een goede maaltijd, breng dan een bezoek aan de Sphinx in Maarheeze, een begrip in Zuid-Oost Brabant. Dat dit bezoek het hoogtepunt was van de dag zegt hoogstwaarschijnlijk genoeg. Hopelijk zij we volgende keer weer op volle oorlogssterkte!

Categorieën: KiNG 2

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.