Zaterdag 9 oktober spelen we onze eerste competitiewedstrijd in ‘de Boomtak’ (Boomstraat 81, 5038 GP Tilburg). Voor zowel ons (eerste keer op een nieuwe locatie) als de Boomtak (eerste keer schakers over de vloer) zal het even wennen zijn. Hierbij wat praktische informatie.

Openbaar Vervoer:

Vanaf het centraal station is de Boomtak ongeveer 12 minuten lopen. Een bus pakken kan ook (bus 2 of 4 richting de Reeshof, uitstappen bij de Hart van Brabantlaan), maar dan ben je vaak nog iets langzamer dan te voet.

Met de auto:

Parkeren kan op zaterdag gratis in de wijk, maar het kan daar soms druk zijn. Parkeren bij de Boomtak aan de kant van de stad is betaald, van de stad af is gratis.

Als het te druk is kan de auto het beste geparkeerd worden in parkeergarage de Knegtel, vanaf hier is het 7 minuten lopen.


Corona:

Omdat de horeca en de speelzaal van elkaar gescheiden zijn, hoef je bij binnenkomst geen coronabewijs te laten zien. Dit heeft wel enkele consequenties. We kunnen niet zelf drank halen aan de bar. De drank zal aanwezig zijn in de speelruimte en wordt aangevuld door de medewerker van de Boomtak. Iedereen krijgt een bonnetje en houdt daar bij hoeveel hij/zij genuttigd heeft. Op het einde van de dag kan dit bonnetje beneden worden afgerekend.

In de ontmoetingsruimte analyseren is prima, maar zorg er dan voor dat je blijft zitten en dat er geen groep mensen om het analysebord gaat staan. De medewerker zal je bestelling komen opnemen.

Ook na de wedstrijd is het niet de bedoeling dat we blijven hangen in de ontmoetingsruimte beneden. Buiten zitten mag wel. Verdere vragen? Stuur even een berichtje naar de teamleider of mail naar bob@sgking.nl.

Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.