KiNG’s Night 6 is voorbij gevlogen. Stefan Kuipers ging er dit keer wederom met de eerste prijs vandoor en een van de titelfavorieten op ELO valt voor het eerst sinds mensenheugenis in de prijzen. Bekijk hieronder de foto’s.

Foto 1: SG KiNG-oprichter Bo de V. laat zijn afkeer blijken richting de wereld. Vooral berkenbomen, prullenbakken en vliegende tapijten moeten het ontzien.
Foto 2: Veteraan Bert van der Barg is diep verzonken in de krochten van zijn ziel. Waardenkt hij aan: de beste zet vinden, welk petje hij morgen op zal zetten? Niemand heeft een clue.
Foto 3: Mark Clijsen is degene aan deze tafel die niet over zijn stelling na hoeft te denken. Stefan Colijn gelooft zijn ogen niet terwijl naamgenoot Stefan Kuipers zijn zijn winstkansen overdenkt. Mart Timmermans probeert voor het eerst het KiNG’s Nights podium te betreden nadat eerdere pogingen mislukten.
Foto 4: Bo de V. is inmiddels gekalmeerd door de zoetsappige en ondeugende woordjes die in zijn oor gefluisterd zijn door KiNG-voorzitter Erik Biemans. Het gerucht gaat dat deze twee heren vanaf april in de theaters te zien zijn als zang/caberetduo ‘De Papa’s’.
Foto 5: David van Kerkhof poseert voor de camera, omdat zijn tegenstander voortvluchtig is.
Foto 6: Joris Broekmeulen bespreekt met Bram van de Berg de gevolgen van het ouder worden. Het schijnt dat ook de macro-economische verhoudingen tussen landen met de AAA-status en ontwikkelingslanden de revue hebben gepasseerd.
Foto 7: Jordy Schouten maakt Roel Romanesco uit voor rotte vis omdat hij jaloers is op zijn petje en Roel hem het adres van aankoop niet wil geven. ‘Dalijk gaat die Schouten heel mijn stijl jatten, dan is het hek van de dam’, aldus Romanesco.
Foto 8: Bart van de Boogie wint een ratingprijs danst erop lost met zijn gewonnen consumptiebonnen. Ook Mark Haast heeft moeite zijn benen stil te houden.
Foto 9: Smeric de Moor kan zijn vrolijkheid niet verbergen nadat ook hij een ratingprijs in ontvangst mag nemen na een toernooi met slechts één nederlaag.
Foto 10: De derde prijs deze avond is voor David van Kerkhof. Genereus als hij is, gaan de consumptiebonnen gelijk op aan (vermoedelijk alcoholische) drankjes.
Foto 11: Daar is hij dan eindelijk. Na meerdere verwoede pogingen te ondernemen is Mark Timmermans er voor het eerst in geslaagd om het KiNG-podium te beklimmen. Een tweede plaats is het resultaat, chapeau!
Foto 12: We hebben contact gezocht met meerdere wedkantoren en het gerucht is bevestigd. Inzetten op Kuipers is niet meer mogelijk. ‘We blijven maar uitkeren aan mensen die op Kuipers inzetten als winnaar van KiNG’s Nights. Momenteel overwegen we om de hele top 10 van de schaakwereld in te laten vliegen naar SG KiNG om TricksOnly van zijn titel af te houden.’ aldus een persvoorlichter.
De eindstand van ronde 6.