Deze week hebben wij het onverwachte en verdrietige nieuws gekregen dat Boulevard Café permanent gaat sluiten. Jop en Dieke hebben, mede door Corona, besloten om iets anders te gaan doen. Na 60 jaar trouwe dienst in de Tilburgse horeca is het niet een besluit dat lichtvaardig genomen is. De toelichting van Jop en Dieke kun je lezen op www.boulevard-cafe.nl en de Facebookpagina van Boulevard.

Eind 2014 deed SG KiNG voor het eerst een schaakzet in Boulevard. Zes en een half seizoen later kunnen we concluderen dat Boulevard voor KiNG veel meer was dan een speellocatie. Met de hartelijkheid van Jop en Dieke voelde schaken in Boulevard al snel als thuiskomen. De flexibiliteit, het vele meedenken om het schaken zo makkelijk en prettig mogelijk te maken, was enorm waardevol. En natuurlijk de gezelligheid en sfeer, waarbij iedereen altijd welkom was en schakers goed mengden met biljarters en andere vaste gasten. Dit alles heeft KiNG enorm geholpen om uit te groeien tot wat het nu is. Daarmee staan Jop, Dieke en Boulevard in het DNA van SG KiNG gegrift.

Het bestuur is hard op zoek naar een nieuwe speellocatie. Dat is niet makkelijk, maar wij streven naar een volwaardige vervanger voor Boulevard. Daarbij geldt dat wij op zoek zijn naar een goed alternatief qua afstand tot het station, sfeer en flexibiliteit van de locatie. Een geluk bij een ongeluk is dat het waarschijnlijk nog enige tijd duurt voordat we in het echt mogen gaan schaken, waardoor we nog wat tijd hebben.

KiNG zal op korte termijn Jop en Dieke een bedankje aanbieden voor hun trouwe diensten. De zoektocht naar een goede locatie gaat ondertussen hard door en we houden jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Stay safe en hopelijk tot snel!

Het bestuur van SG KiNG

Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.