Gister was het weer zover, schaken in the Trailpark.
Het bestuur was goed vertegenwoordigd om vast alles te regelen voor 1aug, komt allen!!

De jeugd is de toekomst en in dat kader was men goed vertegenwoordigd in het trailpark gister. 4 toekomstige KiNG helden/heldinnen waren aanwezig, Myrte, Julian en de voor nu nog unknows!

De voorzitter liet zien het schaken nog niet verleerd te zijn. Jammer genoeg voor hem trof hij een ontketende Wallie.(hieronder een stelling die langskwam).

[fen]r4rk1/pp3p2/6pQ/4P3/3n4/3K4/P2N1PP1/q4B1R w KQkq – 0 1[/fen]

Mazoetan zat op zijn praatstoel en besloot Bob één keertje te poetsen in zijn pirc. De rest van zijn tijd besteedde hij aan het opleiden van de toekomst.
Bjorn Fokker heeft er weer een hoop van opgestoken, wanneer zal hij dit in de praktijk brengen?

Bob ging ook tijdig naar huis mogelijk om aan een extra held/heldin te werken, of omdat hij verloor, de waarheid ligt ongetwijfeld in het midden.

Marieke Sarton kwam ook weer langs gaf Frank Vennix het nakijken en Jan Douwes (die na vorige week de smaak te pakken had) goed tegenstand.

Broer en zus Haast hadden ook alle tijd om even bij te praten onder het genot van.

Frank Vennix was er voor het eerst bij en genoot zo dat hij tot diep in de nacht bleef hangen om Mazoetan en KingMarcus aan te horen.

Het eten bij T-huis was ook weer dikke prima, de tournetwee was van het menu gehaald, maar gelukkig waren er nog toetjes 😉

Wie roepen we deze week dan uit tot king of the trailpark?
Aangezien het leven volgens ons orakel een kamelenrace is en de acceptatie voor ben je klaar met je leven hierin centraal staat!
Roepen wij Tripolair wederom uit tot KiNG of the trailpark, wat een baas!

Bjorn had hier zijn eigen mening over, de kans dat dit tegen de fotograaf (waarom hangt hij er niet voor) gericht is lijkt mij klein.

1 Augustus, wij zijn er klaar voor, jullie ook?

Categorieën: On tour

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.