Zo’n 12 Genoten waren vrijdag 17 juni aanwezig bij de 2e ALV in de geschiedenis van SG KiNG. Het idee was simpel doch doeltreffend: Gratis bier, gratis vlees en een ALV in de vorm van een pubquiz. Succes en gezelligheid gegarandeerd.

Buiten alle gezelligheid werd er ook nog serieus vergaderd. Afgelopen seizoen, komend seizoen, financiën, nieuwe activiteiten, alles werd besproken. Er was veel input van de leden. Handicapschaken, prijzen voor de grootste overscore op seizoensbasis, Lightning voor Clubteams, Guinness Book of Records, er zijn weer een hoop nieuwe ideeën.

IMG_0337

Toepasselijk: KiNG of the Grill Jop voelt zich als een vis in het water tussen de worstjes. The Schout kijkt verlekkerd toe.

Het idee was natuurlijk duidelijk: De Genoten eerst volstoppen met eten om zoveel mogelijk kritische vragen te voorkomen.

IMG_0342

Stelletje ongeregeld.

IMG_0338

Met dank aan Café Boulevard.

Tijdens de ALV kregen de leden 21 vragen voorgesteld waarbij in totaal 55 punten te verdienen vielen. Hugo van Elteren had de hoogste scoren onder de niet-bestuursleden met 36 op 55 en werd beloond met een fijne fles rode wijn uit een uitstekend jaar, uit een uitstekend land. Het bestuur stelde verder lichtelijk gechoqueerd vast dat slechts twee van de aanwezigen wisten waar de afkorting KiNG voor staat. Disciplinaire maatregelen worden niet uitgesloten.

IMG_0362

Vainqueur!

IMG_0359

Een lettertje is snel vergeten…

IMG_0360

www.ikstagraagvoorjoker.nl

IMG_0348

Bij vraag 21 (Bonusvraag) werd unaniem besloten dat The Schout vanaf heden het nieuwste bestuurslid tot SG KiNG is. Verdiend.

IMG_0350

Perfecte gastvrouw en gastheer.

IMG_0356

Boulevard is de plek waar je moet zijn!

Tot in het nieuwe seizoen!