Donderdagavond 8 december om 20.05 uur komt Frank aangefietst. Een stuk minder bezweet dan de vorige keer en solide 5 minuten te laat. Na twee punten uit in Zundert te hebben gepakt beginnen zelfs zijn sterallures door te komen. Maar Frank zou Frank niet zijn als hij ook lekker gewoon zou zijn gebleven. In tegenstelling tot andere KiNG leden: KiNG is zo lekker gewoon gebleven

Met een Triple Karmeliet achter het bord zijn tegenstander een zware avond bezorgen, dat is zijn passie, zijn lust en zijn kracht. De ene naar de andere krachtige zet komt maar uit zijn vingers. Zelfs de mindere zetten (aldus de mening van Stockfish) worden met een soort hypnose uitgevoerd. Eerst de zet uitvoeren, een slok Triple Karmeliet pakken alvorens hij zijn tegenstander nog eens diep aankijkt. Pas 30 seconden later de klok indrukken en nog maar eens het glas omhoog heffen alsof hij het punt al binnen heeft.

Even weten zijn tegenstanders dit vol te houden, maar na dit herhaalrecept meermaals te moeten aanzien komen de eerste scheurtjes in de concentratie. Dat je vervolgens een vork  niet meer ziet aankomen is dan ook niet meer dan normaal te noemen. Gelukkig voor Frank was de Triple Karmeliet tijdens de partij nog te verkrijgen, want onze Frank wist het voor elkaar te krijgen het Wapen van Zundert met een lege Karmeliet tap achter te laten.

Mooie tent, mooie bierkaart, maar een lege Karmeliet tap is toch wel een puntje van aandacht! (zeker voor Frank)

De Raadsheer gaf in ieder geval wel klaar te zijn met Frank en zijn Karmelietjes. Nog voor hij de zaal kon verlaten werd hem nog de bijnaam Frank ‘The Raadsheer Slayer’ Lambregts gegeven.

Vol trots deed hij de deur van het Café dicht en riep nog na: tot het volgende punt!

Overigens wist de rest van KiNG A ook te winnen. Een 4-0 overwinning was daarmee een feit. Bedankt Frank en ik kijk alweer uit naar de volgende uitwedstrijd in Zundert!

Categorieën: AlgemeenKiNG A

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.