Grote problemen bij het inloopschaak gister, de bar is alleen nog geopend voor het terras van Thuis. Do tot en met zo is de bar geopend, wij beraden ons over welke stappen we gaan ondernemen!

Tripolair was een weekje naar Franrijk geweest, vriend van hem al surfend over de golven, Bart cruisend op een badlaken met een biertje erbij. Geen beelden, maar je kunt het je voorstellen. Mocht je twijfelen, ja Bert is bruin geworden.

Jordy weer woonachtig in Tilburg was er weer bij om het Bob lastig te maken.
Marieke kwam even vooruitschaken voor de avonduren, Frank heeft het ook gevonden, inmiddels vaste gasten Don Barzini, Wallie666 en KiNG Marcus waren ook weer aanwezig.

Na 4x een roep om zullen we een zeskampje spelen, pakte Frank de handschoen op en deelde een toernooitje in!

Onze Don werd in zijn geliefde aljechin opgerold door Wallie die nog een appeltje met hem te schillen had nadat hij deze stelling vrijdag met wit verloor:

[fen]r2r1nk1/1p4pp/1n2q3/BBppPp2/P4P2/2Q2PP1/2P4P/1R2R1K1 w KQkq – 0 1[/fen]

Aangezien Wallie niet voor 1 gat te vangen is, besloot hij zondag deze stelling ternauwernood te keepen met wit, ja de man is in vorm voor het nieuwe seizoen.

[fen]2b2rk1/5p1p/6p1/4bP2/2Q1P3/2P2R1P/PP4P1/6K1 w KQkq – 0 1[/fen]

Bob was ook een tikje aangedaan, want in ronde 2 ging hij de bietenbrug op tegen Tripolair. Die het van blijschap zo hard uitschreeuwde dat iedereen in het trailpark dacht, WTF?

Anne die net aan kwam gelopen dacht er ook het hare van en probeerde gelijk wat drankjes te scoren, helaas ook zonder resultaat.

Dat Bob zich hierna herstelde met 3 overwinningen mag een verrassing heten. De man beschikt daadwerkelijk over ruggegraat.

Dat weerhield KiNG Marcus er niet van wederom KiNG of the trailpark te worden.

Anne, Mark, Bram en ongevraagd veelvuldig commentator Roel Backhuis zochten hierna het terras op voor een drankje en een hapje.

Bob en Jordy gingen nog even de finesses van eindspelen doornemen, Jordy hoopt namelijk snel zijn fingerspitzengefühl terug te krijgen.

Wij zijn klaar voor de zaterdag, jullie ook?
Vergeet de zonnebrand niet!

Categorieën: On tour

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.