De eerste qualifiers van het NK Slow Bullet zijn bekend. In een drukbezochte eerste ronde (187 deelnemers!) was het MeneerMandje (Thomas Beerdsen) die van begin tot eind leidde en afgetekend eerste werd. Ook Papagayo (Koen Leenhouts), Nondrovski (Niels Ondersteijn), VincentBlom (die ja), Simba7 (Siem van Dael) en Bvmcheckking (Bart von Meijenfeldt) deden constant mee bovenin en mogen zondag terugkomen voor de Grote Finale. Nummer 7 en 8 plaatsten zich met de hakken over de sloot: slechts 1 punt voor op het grote peloton. Als is dat in het geval van CakeinSpace (Tata-winnaar Jorden van Foreest) niet helemaal waar, aangezien hij veel later aanschoof en slechts 16 partijen speelde…en allemaal won. De laatste speler die zich kwalificeerde was Popopuiyt (Peter Lombaers).

Ratingprijzen werden gewonnen door SharkieCroc (Arthur de Winter) in -2000, PicoColombo (Carlos Preuter) in -1800, en MatthiasK24 (Matthias Kruimer) in -1600.

De Grote Finale begint zondag om 14.00 uur. Morgen is er nog een laatste kans voor kwalificatie: hier vind je de 2e qualifier. Alle uitslagen van de 1e qualifier vind je hier.

Categorieën: Online

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.