12 november stond na een lange pauze eindelijk weer het Tilburgse Kroegenlopers op het programma.

Al weer de 6 editie van dit immer populaire toernooi. Daar waar de vorige edities door ras organisator Bram waren georganiseerd. Ging het stokje over naar Jordy en mij. Pas nu zie je wat een enorme berg werk hij in zijn eentje altijd heeft verzet. Applaus.

Brammie in actie. Zijn favoriete locatie, klerenwinkel “Ollies”

Zoals gezegd de formule staat als een huis. Met als middelpunt Café Jacks en andere bekende toplocaties als De Spaarbank, Steck013, Buutvrij, de Kaaszaak, De Burgerij en Cafe het Wapen hoef je ook niet te sleutelen. Toch was leuk te horen dat de nieuwkomers Ollies, RAW, Roots en Waanzinnig het ook een topdag vonden en volgend jaar graag weer aansluiten. Hopelijk vonden dat ook de 55 koppels die de gehele dag van kroeg naar kroeg liepen. Het was weer een bontje verzameling van jong en oud, kroegtijgers, amateurs, professionals, levensgenieters, Zeeuwen en Limburgers .

We hadden ook een zonnestraaltje in ons midden

 

Op het einde de dag werden de knikkers verdeeld. Het zal niemand echt verbazen dat Max en Thomas de grootste knikkers mee naar huis namen. Maar goed doe het toch iedere keer maar weer. Met een duidelijk voorsprong werden ze tot winnaar uitgeroepen.

De winnaars Thomas & Max

De Runner-ups Stefan & Stefan

,

De verassing van de dag Tim & Erik pakken de derde plek

Een moment dat zelfs kroegtijgers Eskil & Noot STIL aan het genieten waren, van al het schaakgeweld.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.