Naar aanleiding van de komende avondcompetitiewedstrijd van KiNG A tegen KiNG B werden beide teamleiders gevraagd om hun verhaal te doen. Verwachtingen, sterktes en zwaktes worden allemaal besproken. Allereerst is Bo de Veth aan het woord.

Genoot de Veth, heeft u naar aanleiding van de clash KiNG A – KiNG B tijd om een aantal vragen te beantwoorden voor de vernieuwde website?

Wat schuift dat?

Niks helaas meneer de Veth, maar dank u dat u zo inschikkelijk bent. De openingswedstrijd van het nieuwe avondcompetitieseizoen komt er weer aan. Een speciaal moment?

Waar KiNG B speelt en is, daar is het altijd speciaal. De eerste match is tegen KiNG A. Een team dat al jaren tegen degradatie vecht, daar moet je als glorieus kampioen gewoon 2 matchpunten en 4 bordpunten pakken.

Uw team, KiNG B, staat te boek als underdog tegen het sterke KiNG A. Hoe kijkt u hier tegenaan?

Het sterke KiNG A? Mijn team underdog? 13:00 ‘s middags en dan als interviewer zijnde al compleet van de kaart zijn. Nu snap ik waarom je voor het bestuur bent gevraagd.

Ze schijnen met Lars Vereggen nu voor het eerst een speler te hebben die een paard van een loper kan onderscheiden. Van Mark Haast weten we al geruime tijd dat hij een pak slaag krijgt van zijn kleine zusje.

Cees IJzermans zou bij de trainingen van KiNG B nog reserve staan. Dan blijft Jordy Schouten over. Ik zeg daar op: Bert van den Barg wint. Altijd.

Interessante opvatting. Deze wedstrijd dreigt een tactisch schouwspel te worden tussen u en uw collega Jordy Schouten van KiNG A. Hoe denkt u Schouten te gaan verschalken?

Hahahaha, tactisch schouwspel zeetie! In een potje boter-kaas-en-eieren zit meer tactiek. Wij kunnen met 2 man op komen dagen en nog met 3-1 winnen. Ik denk dat we rond 20.15 beginnen en dat ik met 2 matchpunten uiterlijk om 21.45 weer thuis zit bij moeders de vrouw.

De voorzitter hijgt in uw nek. Hoe beïnvloed dat uw prestaties als teamleider?

Ik heb het gehijg van Erik Biemans in mijn nek nooit als onprettig ervaren. Ik vind het niks als hij er zachtjes bij begint te fluisteren. Het enige wat mij nog beïnvloed is drank en/of drugs en de onvoorwaardelijke liefde voor KiNG B.

Hartelijk dank voor uw tijd heer de Veth.

Graag gedaan. Wij zijn KiNG! Wij zijn Kampioen!

Vrijdag 28 september speelt KiNG A tegen KiNG B in Café Boulevard te Tilburg. Ook KiNG C opent zijn avondcompetitieseizoen deze avond. De Baronie D is de tegenstander op dezelfde speellocatie. Om 20:15 uur gaan de klokken aan. U bent van harte welkom om een drankje te komen doen en de partijen te aanschouwen.

Categorieën: Avondcompetitie