Het snelschaakseizoen van SG KiNG zit er alweer op. We zijn moe maar voldaan na 9 ronden gezelligheid, sterk spel en drank. We kijken dan ook terug op een erg geslaagd derde seizoen! En bij het sluiten van de markt horen natuurlijk prijzen. Hieronder vind je de beste drie schakers van dit seizoen. De volledige eindstand volgt.

 

Te beginnen met de trouwe gast Mark Haast. Hij gaf aan dat hij volgend jaar zijn prioriteit anders legt, namelijk als waterpolocoach. We verwachten hem dus vaak te moeten missen. Het is daarom goed dat hij in stijl dit seizoen heeft afgerond. Mark is namelijk dit jaar als derde geëndigd in het eindklassement. Hij had precies een half punt meer dan Wesley Vermeulen, die dus helaas net buiten de prijzen is gevallen.

Door de laatste ronde van deze snelschaakcompetitie maar liefst 9.5/10 te scoren schoot Lars Vereggen de top-3 in. Hij ging daarmee Mark Haast ruim voorbij op de laatste speeldag. Hieronder een kenmerkende foto van dit snelschaaktalent, nahja, talent? Hij is gewoon een snelschaakbaas!

En dan de onbetwiste nummer 1 van dit seizoen, de eindbaas: Stefan Kuipers. Deze trouwe gast won veel van de vrijdagavonden. Stefan deed het zo goed dat hij zelfs een ronde voor het einde niet meer in te halen was. Stefan, gefeliciteerd met deze klinkende overwinning! We hopen dat je ook volgend seizoen een vaak geziene gast bent van deze inmiddels befaamde snelschaakavonden bij KiNG. Stefan ging met € 100 naar huis. En omdat we het zo’n goeie gast vinden, spammen we nog een keer met zijn Youtube, Facebook en Twitch. Check ze, want ze zijn de moeite waard: snelschaken, tactics en live commentaar door TricksOnly!

1 Stefan Kuipers 52
2 Lars Vereggen 45,5
3 Mark Haast 44

 

Categorieën: KiNG's Nights