SG KiNG heeft vrijdag een grote slag geslagen op de transfermarkt. Max Warmerdam (20) heeft een contract getekend dat hem tot de zomer van 2021 aan SG KiNG verbind.

Hoofd Scouting Jansen: “Wij zijn uiteraard zeer verheugd met deze deal. Wij volgen Max al sinds dat hij in de jeugd van Tegelen schaakt. Hij viel ons toen al op door zijn flegmatieke, no-nonsense en attractieve speelstijl. Deze jongen gaat door muren. En er zit ‘een goede kop op’, zoals wij dat in scoutingsland zeggen. Een echte KiNG-speler. Met het binnenhalen van Max hebben we eindelijk de jonge, veelscorende spits waar we al een tijd naar op zoek zijn.”

Teamcaptain van den Berg: “Max is een jonge speler die barst van het talent. Ik wilde hem ontzettend graag toevoegen aan ons team en ben blij dat het bestuur heeft doorgepakt. Het aantrekken van Max past in onze doelstelling voor de komende jaren: binnen 5 jaar kampioen van de Meesterklasse, het winnen van de KNSB-beker en dan Kampioen van de Wereld. Dan krijg je zo’n grote beker met van die grote oren en die wil ik op mijn nachtkastje. Max past perfect in die strategie. Jong, talentvol en energiek. Ik kan niet wachten om met hem aan de slag te gaan.”


Clubicoon Christ de Veth vult aan: “Ze noemen mij wel eens de ‘
di Stéfano’ van SG KiNG. En dat klopt natuurlijk wel. Qua uiterlijke kenmerken waren de gelijkenissen al talrijk. Blond, knap, sensueel…Daarnaast was ik in de jaren 60 even snel en veelzijdig als di Stéfano in zijn beste dagen. Maar KiNG moet verder. We kunnen niet eeuwig blijven hangen bij mijn KiNG-successen van die tijd. Met het aantrekken van Max is een natuurlijk opvolger opgestaan. Hij kan deze club naar grote hoogten stuwen. Ik geloof heilig in dit project. Oude tijden zullen herleven. Wij zijn KiNG, wij zijn kampioenen!”


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.