Gisteren was de tweede proefavond van SG KiNG in de zoektocht naar een nieuwe locatie. Deze keer zijn we neergestreken in Ruby’s Irish Pub in het centrum van Tilburg. Beneden is een zeer ruime bar waar volop sport gekeken wordt. Maar de actie van het schaken vond boven plaats, in een aparte ruimte. Met een steile trap kwamen we terecht in onze eigen ruimte. Nu nog een beetje rommelig, maar in potentie genoeg plek voor een gezellige avond, zowel qua oppervlak als qua inrichting.

 

We hebben in totaal 10 potjes per persoon gespeeld, de een wat meer dan de ander door een barremise hier en daar. Maar dat mocht de pret niet drukken. Als vanouds klonken de super inventieve liedjes in bekende melodie en de bekende teksten, vaak bestaande uit een voor- en achternaam. Dat is een teken dat de drank zijn werk deed, maar ook dat sommige leden zich al erg op hun gemak voelden.

 

En over het schaken zelf? Ook dat was redelijk chaotisch. Zie ook het bewijs op onderstaande foto’s, in willekeurige volgorde. Ik denk dat deze beelden de sfeer van de avond goed weergeven.

De avond werd overigens gewonnen door niemand minder dan Max W. met maar liefst 9.5/10. Op gepaste afstand volgden Thomas Mollema (bekend van hét nummer ‘Thomas Mollema’ en onze local hero Mark H.

 

De ratingprijzen gingen naar de man met de beste stem (of was het de meest luidruchtige stem? Ook bekend van het nummer ‘Thomas Mollema’) Rick van Loy en Mister KiNG, BvdB.

 

Uiteraard hebben de leden de evaluatieformulieren ingevuld. Daar gaan we eens goed naar kijken. En dan zien we elkaar sowieso op 24 september tijdens de derde proefavond, bij Eetcafé 190.

 

Categorieën: On tour

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.