Op vrijdag 14 april vond er een schaaktoernooi plaats na een super gezellige barbecue. De avond begon met heerlijk eten en gezellige gesprekken tussen de deelnemers. Er hing een ontspannen sfeer en iedereen leek goed op zijn gemak.

Toen het tijd was om te beginnen met het schaaktoernooi, werden de deelnemers verdeeld over verschillende tafels en begonnen de eerste partijen. Het was al snel duidelijk dat Brent Burg een van de sterkste spelers was. Hij speelde ijzersterk en liet zijn tegenstanders weinig kans.

Toptalent Mika was ook aanwezig en speelde zoals we van hem gewend zijn erg creatief. Hij zette zijn tegenstanders vaak op het verkeerde been en wist zo regelmatig partijen naar zich toe te trekken.

Ondanks de spanning van de wedstrijden en de strijd om de overwinning, bleef de sfeer tijdens het toernooi ontspannen en gezellig. Deelnemers moedigden elkaar aan en er werd veel gelachen tussen de partijen door.

Na enkele uren van spannende wedstrijden werd uiteindelijk Brent Burg uitgeroepen tot winnaar van het toernooi. Hij speelde de hele avond al sterk en had geen enkele partij verloren. Mika was de andere uitstekend spelende speler en ging er met de ratingprijs tot 1700 vandoor. Onder andere Eric de Moor werd verslagen door het toptalent.

Al met al was het een enorm gezellige avond met veel schaakplezier en goede sfeer. De deelnemers gingen na afloop voldaan en tevreden naar huis, terugkijkend op een geslaagd toernooi.

Categorieën: KiNG's Nights

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.