Is er alweer geen verslag van de externe wedstrijd van KiNG 2?

Je zou haast denken dat de verslaggever geen verslagen meer schrijft. Gelijk heeft u. Dit is niet geschreven, dit is gegenereerd door A.I. Computertechnologie heeft het schaken behoorlijk veranderd en nu hoeven we ook niet meer zelf in de pen te klimmen. Hoewel, perfect is deze technologie nog niet zoals u hieronder kunt lezen.

Op 11 maart 2023 stond de match van KiNG 2 tegen Zuid Limburg 5 op de planning. Het schaakbord werd klaargezet, de klokken werden aangezet en de spelers namen hun posities in. De wedstrijd kon beginnen!

Op bord 1 had Frank Lambregts het zwaar. Zijn tegenstander, Jeroen Schilperoort, was een taaie en wist Frank op de knieën te krijgen. Maar Frank liet zich niet zomaar uit het veld slaan en wist nog een half puntje te sprokkelen. Hoera, een halfje erbij voor KiNG 2!

Op bord 2 was het de beurt aan Youri Gerritse. Hij speelde met wit en was vastbesloten om zijn tegenstander, Karl Schubert, te verslaan. En dat deed hij ook! Een mooie overwinning voor KiNG 2.

Erik-Jan Colijn op bord 3 had zijn dag niet helemaal. Hij kon zijn tegenstander, Peter Schotman, niet echt onder druk zetten en moest genoegen nemen met een half puntje. Gelukkig, weer een halfje erbij voor KiNG 2!

Rob Haast op bord 4 was in vorm. Zijn tegenstander, John Heuts, kon hem niet echt verrassen en Rob haalde ook een halfje binnen voor het team.

Op bord 5 was het de beurt aan Ruben Hooghwerff. Hij had de zware taak om het winnende punt binnen te halen voor KiNG 2. En dat deed hij! Na een lange en spannende partij wist Ruben zijn tegenstander, Gerard Bischoff, te verslaan (edit:Hier gaat de AI de mist in, de input was toch echt een half punt, remise dus). Hoera, KiNG 2 had gewonnen!

Marion Adriaans op bord 6 had een lastige tegenstander. Leon Graff was goed in vorm en Marion kon geen vuist maken. Helaas, een verliespunt voor KiNG 2.

Op bord 7 was Bram v.d. Vrande aan zet. Hij speelde een solide partij en haalde een halfje binnen voor het team.

En dan als laatste, maar zeker niet de minste, Bart v.d. Berg op bord 8. Hij was vastbesloten om te winnen en dat lukte hem ook! Een mooie overwinning voor KiNG 2.

En zo eindigde de wedstrijd in een 4.5-3.5 overwinning voor KiNG 2. Het team was uitzinnig van vreugde en vierde feest alsof ze het wereldkampioenschap hadden gewonnen. Het was een mooie dag voor KiNG 2 en voor het schaken in het algemeen. We kijken alvast uit naar de volgende match!

De input voor het door AI geschreven verslag

Zijn we al overbodig geworden?

Categorieën: KiNG 2

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.